Sundsvalls kommun

Jag fick en uppmaning av sundsvalls kommun att jag bör flytta från min bostadsrätt för jag fick en sådan dyr elräkning i vintras. eller att jag skulle överlåta min lägenheten till föreningen och de har jag nu gjort men men har ännu inte fått tag på en lägenhet så från och med den 1 oktober blir jag och mina barn bostadslösa. sundsvalls kommun har ett förslag att jag och barnen ska bo på vandrarhem tills jag har fått tag på en lägenhet.
jag överlät min lägenhet till föreningen efter som dom sa att jag kunde ta till baka min lägenhet fick till den 15 september på mig så  jag trodde på att de skulle gå men jag gick på en nit för den 6 september gick jag till ordförande för bostadsrättföreningen för Tallskogen i Matfors och hon sa att Hsb mitt hade sagt i från att jag inte fick ta tillbaka min lägenhet så nu känner jag mig lurad och besviken. men hsb vill säkert sälja den själva och få in en slant för nu blir dom fina  när dom isolerar om dom.
Jag flyttade från Timrå föra att jag hade en granne som kom med en massa skit och vi blev även beskjutna i lekparken av Softe are gun där vi bodde så då flyttade vi. Men nu vill Sundsvalls kommun att jag ska flytta dom tycker det är helt ok att flytta till stockvik fast jag vill inte hålla på att byta dagis och förskola. För min son har börjat  på 6 års och han trivs jätte bra. men nu raserar allt.

RSS 2.0